maanantai 23. heinäkuuta 2012

Lennot

Tänään sain tarkat lentotiedot ja vähän muutakin informaatiota.

Tulin kotiin ja marssin tyytyväisenä keittiöön samalla hupparia päälle kiskoen. Sohin yhdellä kädellä postipinoa ja huomasin pullean AFS:n kirjeen. Aloin hyperinnostuneena tunkea toistakin kättä hihasta ulos, mutta se oli jumissa. Remmoin ja kiskoin. Näiden tuskaisten sekuntien aikana näin kirjeen edessäni, tietäen, että saisin sen auki, kunhan vain pääsisin eroon kirotusta hupparista. Kyllähän se sit siitä.

Lentoliput saan vasta kentällä. Niiden sijaan kirjeessä oli kivoja omistajalappuja matkatavaroihin. Saatte toivottavasti nähdä kuvankin.


Erittäin iloinen yllätys oli se, että voin viedä kaksi matkalaukkua, joista kumpikin saa painaa 23 kg! Nyt täytyy vain koittaa olla fiksu ja rajoittaa ihan itse tavaramäärää. Jonain päivänä pitää saada runsaasti paisunut tavaramäärä takaisin Suomeen. Vaikka onhan sitä vähän hassu nyt miettiä.

Tärkeitä tavaroita

"Muu informaatio" tarkoittaa vielä yhden muuttoilmoituksen tekemistä ja Sveitsin AFS:n tekemää tietopakettia, johon en valitettavasti ole ehtinyt tutustua. Sen sijaan olen kirjoittanut sähköpostia isäntäperheelle. Alan olla vähän yli-innostunut vaihdosta, jos ette ole vielä huomanneet.

1 kommentti:

Krista kirjoitti...

Hahaaa voin niin kuvitella sun eeppisen paniikkitaistelun hupparia vastaan! :D

Lähetä kommentti