sunnuntai 26. elokuuta 2012

Heinäsirkka muropaketissa

Oi joi täällä on kivoja maisemia. :)

Kolme päivää koulussa takana. Lukujärjestys ei sittenkään ole kamala, vain 30 oppituntia viikossa. Yksi oppitunti kestää tosiaan siis 45 minuuttia. Aineina on jotain yhteiskuntatieteitä, historiaa ja vielä vähän yhteiskuntatieteitä, mutta ei se mitään.

Vaihtareille tästä ja toisesta koulusta on kaksi kertaa viikossa ihan omat saksantunnit. (Toki meillä on saksaa myös oman luokan mukana: pilkkusääntöjä ja muuta mukavaa.)

Koulu sujuu, vaihtarit on kivoja, kieli ynnä muut asiat aika ajoin turhauttaa ja isäntäperhe on ihana. Eipä kai tässä muuta sanottavaa.

P.S. heinäsirkka ei ollut muropaketissa

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Missä sitten?

Jännää. Oottelen lisää raporttia arjesta siellä! Onko koulussa lainkaan mitään luonnontieteitä, tai muita kieliä...?

Mitä te syötte siellä? Kuka tekee ruokaa? Miten koulussa syödään? Harrastaako perhe jotain? Ja ja ja ja ....

Unknown kirjoitti...

Moi. Kokeilen vielä kommentin lähettämistä t. varavaari

Unknown kirjoitti...

Nyt taisi vihdoin onnistua. Täällä sataa, auto on remontissa ja Urjalassa on pöllihommat vielä kesken eikä bändihommat ole vielä alkaneet. Syömisistä jo kysyinkin ja Marikin on kiinnostunut. Joudutko paljon matkustamaan kuullaksesi luentoja historiasta? Saako siellä nukuttua tai ehtiikö?

Marmota kirjoitti...

Kyllä täällä saa nukkua. Ekoina päivinä heräsin aina seitsemältä kirkonkellojen kalkatukseen (kesto noin 10 minuuttia), mutta enää en oikeastaan huomaa niitä edes hereillä ollessa.
Heinäsirkka oli muuten vain sisällä hyppimässä - inhottava otus - muropaketista löytyi itse asiassa koppakuoriainen. Muihin kysymyksiin voiskin vastailla ihan vaikka seuraavassa postauksessa. :D

Lähetä kommentti